Tуристичка организација града Пожаревца на сајму туризма

41. Međunarodni beogradski sajam turizma održava se od 21. do 24. februara, Turistička organizacija Grada Požarevca tradicionalno će uzeti učešće i predstaviti svoje turističke potencijale, rekao je gostujući u jutarnjem programu „Nedremanje“ Vasilije Baldić zamenik direktora TO Grada Požarevca.

Za ljubitelje putovanja i najširu publiku, ovo je jedan od omiljenih godišnjih događaja, a iz bogate sajamske ponude posetioci će biti u prilici da izaberu putovanja prema svojim afinitetima.
Kako je istakao Baldić u emisiji posetioce očekuje zanimljiva prezentacija koja će biti organizovana u petak 22. februara, sa početkom u 12 sati.

Takođe, bilo je reči i o promovisanju kompletne turističke ponude grada Požarevca na 36. Međunarodnom Sajmu turizma u Sofiji.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je u Beogradu je Bugarska, zemlja čiji je turizam u procvatu i izuzetno je privla čna za domaće turiste zbog blizine i mogućnosti za provod i odmor tokom cele godine.
Prvi put ove godine na Sajmu turizma će se predstaviti Maldivi, a na Sajam se vraćaju i ponovo nastupaju Indonezija i Kuba.

Od 21. do 24. februara odvijaće se još tri manifestacije, 10. Međunarodni sajam vina BeoWine, 15. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 15. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“.