Aparmani

ROYAL MENEX

Bože Dimitrijevića 7

Telefon. 064 31 333 87

Objekat Apartmani Royal Menex nalaze se u Požarevcu i  nudi smeštaj sa besplatnim privatnim parkingom.
Ove klimatizovane smeštajne jedinice sa pogledom na grad sadrže popločane podove, sopstveno kupatilo, flat-screen TV, radni sto, dnevni boravak, opremljenu kuhinju i popločano dvorište. Na raspolaganju je i besplatan WIFI. Sve jedinice poseduju prostor za sedenje i trpezariju.
Ponuda apartmana obuhvata terasu i vrt

PULLUM

NEMANJINA 1, POŽAREVAC
telefon: +381 (0) 60 540-44-00
apartmanpullum@gmail.com

Objekat apartman „Pullum“ se nalazi u strogom centru Požarevca. U blizini se nalazi pešačka zona, prodavnice, a u blizini se nalaze kulturni sadržaji. Objekat je klimatizovan, poseduje terasu, dnevni boravak, spavaću sobu. Sadrži prostor za sedenje, trpezariju i kuhinju sa mašinom za pranje sudova, rernom i frižiderom. Poseduje flat screen  TV, internet, grejanje i lift kao i obezbeđen parking. Objekat je za tri osobe

 

The „Pullum“ apartment is located in the center of Pozarevac. Nearby there is a pedestrian area, as well as shops and cultural venues. The facility is air conditioned, with a terrace, a living room and a bedroom. There is a sitting area, a dinning area and a kitchen complete with a dishwasher, an oven and a fridge. It also has a flat screen TV, internet access, heating and a lift as well as secured parking. The facility is for three people

VIMINACIUM ADVENTURE

reservations@viminaciumadventure.com

Arheološki put BB – Stari Kostolac

065 222 0 144

062 232 209

Kamp “Viminacium avantura” predstavlja novi pristup kongresnom turizmu i letnjim otvorenim školama. Stvoren je u autentičnom okruženju arheološkog parka Viminacium. Čini ga rimski vojni logor, sačinjen kao replika logora pronađenog na lokalitetu Viminacium, visinski poligon sa konopcima, specijalni poligon sa preprekama za obuku rimskih legionara, kao i radioničarski – školski prostor pogodan za izvođenje svih vrsta prezentacija, predavanja, obuka i radionica iz različitih oblasti.

Cilj je da se posetiocima, naučnim radnicima i profesionalcima svih uzrasta omogući autentičan doživljaj kroz smeštaj u barakama rimskih legionara, u šestokrevetnim sobama koje su opremljene modernim kupatilima, neophodnim za funkcionisanje u savremenom životu.

Programski koncept je osmišljen tako da se na najbolji i najzanimljiviji način posetiocima prikaže svakodnevni život rimskih legionara i da se oseti duh Rimskog carstva.

Pored atraktivnog visinskog avantura parka, ovaj kamp će krasiti i jedinstveni legionarski poligon sa preprekama koji predstavlja posebnu atrakciju i izazov za sve uzraste, bez obzira na nivo fizičke spremnosti i kondicije.