Собе

ROYAL MENEX

Боже Димитријевића 7

Телефон. 064 31 333 87

Објекат Апартмани Royal Menex налазe се у Пожаревцу и  нуди смештај са бесплатним приватним паркингом.
Ове климатизоване смештајне јединице са погледом на град садрже поплочане подове, сопствено купатило, флат-сцреен ТВ, радни сто, дневни боравак, опремљену кухињу и поплочано двориште. На располагању је и бесплатан WIFI. Све јединице поседују простор за седење и трпезарију.
Понуда апартмана обухвата терасу и врт

VIMINACIUM ADVENTURE

reservations@viminaciumadventure.com

Arheološki put BB – Stari Kostolac

065 222 0 144

062 232 209

Kамп “Виминациум авантура” представља нови приступ конгресном туризму и летњим отвореним школама. Створен је у аутентичном окружењу археолошког парка Виминациум. Чини га римски војни логор, сачињен као реплика логора пронађеног на локалитету Виминациум, висински полигон са конопцима, специјални полигон са препрекама за обуку римских легионара, као и радионичарски – школски простор погодан за извођење свих врста презентација, предавања, обука и радионица из различитих области.

Циљ је да се посетиоцима, научним радницима и професионалцима свих узраста омогући аутентичан доживљај кроз смештај у баракама римских легионара, у шестокреветним собама које су опремљене модерним купатилима, неопходним за функционисање у савременом животу.

Програмски концепт је осмишљен тако да се на најбољи и најзанимљивији начин посетиоцима прикаже свакодневни живот римских легионара и да се осети дух Римског царства.

Поред атрактивног висинског авантура парка, овај камп ће красити и јединствени легионарски полигон са препрекама који представља посебну атракцију и изазов за све узрасте, без обзира на ниво физичке спремности и кондиције.