Defile 52

Glasajte za Ljubičevske konjičke igre

Ugledno priznanje, renomirana nagrada u oblasti turizma – „Turistički cvet 2023”, čeka da se dodeli osobi ili projektu koji su na originalan način promovisali Srbiju ili dali znatan doprinos razvoju turizma. Iskoristite priliku da glasate za najbolje do 7. novembra i tako pomognete žiriju u donošenju pravih odluka.
Svako ko je na inovativan način podelio svoja putnička iskustva putem bloga, delio fotografije sa svojih putovanja, unapređivao turizam ili izradio projekte koji su doprineli razvoju turizma u Srbiji može se kvalifikovati za prestižnu nagradu „Turistički cvet 2023” i samim tim postati jedan od kandidata.
Vaš doprinos i podrška su od suštinskog značaja za razvoj turizma i promociju vrhunskih turističkih iskustava. Turizam ima moć da poveže svet, a „Turistički cvet” da prepozna najbolje.
Glasanje je moguće na zvaničnom sajtu www.turistickicvet.rs. Posetioci sajta imaju pravo da izaberu jednog kandidata u svakoj od sedam kategorija. Onlajn glasanje je počelo 25. oktobra i traje do 7. novembra u ponoć.
Možete dati svoj glas za ovih sedam kategorija:
Turistička organizacija
Turistička manifestacija
Turistička agencija
Ugostiteljski objekat za smeštaj: Hotel/Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj
Pravni subjekt za doprinos unapređivanju turističke ponude i promociji turizma
Influenser/Bloger
Elektronski ili štampani medij za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije
Putovanja omogućavaju upoznavanje različitih kultura, tradicija, običaja i načina života. Ova iskustva otvaraju vrata razumevanju i toleranciji prema drugima, često menjajući način na koji neko posmatra svet.
Ako želite i u mogućnosti ste, možete da glasate za Turistički cvet u kategoriji „Najbolja turistička manifestacija“ za 60. Ljubičevske konjičke igre.
„Turistički cvet” se s ponosom može nazvati najprestižnijom nagradom u okviru turizma, i to s dobrim razlogom. Već decenijama je ovo priznanje simbol vrhunskog kvaliteta i izuzetnog doprinosa turističkoj industriji. Ono što je posebno značajno jeste da se svake godine prijavi ogroman broj kandidata, što jasno ukazuje na veliko interesovanje i poštovanje prema ovoj nagradi.
Srpski turizam je kroz godine postigao impresivne rezultate, a priznanje „Turistički cvet” predstavlja još jedan dokaz toga. Ova nagrada se dodeljuje još od 1982. godine, s kratkim prekidom od 1992. do 1994. godine, kad se Turistički savez Srbije transformisao u Turističku organizaciju Srbije.

Similar Posts