Defile 52

Гласајте за Љубичевске коњичке игре

Угледно признање, реномирана награда у области туризма – „Туристички цвет 2023”, чека да се додели особи или пројекту који су на оригиналан начин промовисали Србију или дали знатан допринос развоју туризма. Искористите прилику да гласате за најбоље до 7. новембра и тако помогнете жирију у доношењу правих одлука.
Свако ко је на иновативан начин поделио своја путничка искуства путем блога, делио фотографије са својих путовања, унапређивао туризам или израдио пројекте који су допринели развоју туризма у Србији може се квалификовати за престижну награду „Туристички цвет 2023” и самим тим постати један од кандидата.
Ваш допринос и подршка су од суштинског значаја за развој туризма и промоцију врхунских туристичких искустава. Туризам има моћ да повеже свет, а „Туристички цвет” да препозна најбоље.
Гласање је могуће на званичном сајту www.туристицкицвет.рс. Посетиоци сајта имају право да изаберу једног кандидата у свакој од седам категорија. Онлајн гласање је почело 25. октобра и траје до 7. новембра у поноћ.
Можете дати свој глас за ових седам категорија:
Туристичка организација
Туристичка манифестација
Туристичка агенција
Угоститељски објекат за смештај: Хотел/Остали угоститељски објекти за смештај
Правни субјект за допринос унапређивању туристичке понуде и промоцији туризма
Инфлуенсер/Блогер
Електронски или штампани медиј за представљање Србије као туристичке дестинације
Путовања омогућавају упознавање различитих култура, традиција, обичаја и начина живота. Ова искуства отварају врата разумевању и толеранцији према другима, често мењајући начин на који неко посматра свет.
Ако желите и у могућности сте, можете да гласате за Туристички цвет у категорији „Најбоља туристичка манифестација“ за 60. Љубичевске коњичке игре.
„Туристички цвет” се с поносом може назвати најпрестижнијом наградом у оквиру туризма, и то с добрим разлогом. Већ деценијама је ово признање симбол врхунског квалитета и изузетног доприноса туристичкој индустрији. Оно што је посебно значајно јесте да се сваке године пријави огроман број кандидата, што јасно указује на велико интересовање и поштовање према овој награди.
Српски туризам је кроз године постигао импресивне резултате, а признање „Туристички цвет” представља још један доказ тога. Ова награда се додељује још од 1982. године, с кратким прекидом од 1992. до 1994. године, кад се Туристички савез Србије трансформисао у Туристичку организацију Србије.

Similar Posts